ŠKODA Shortlease

Met de ruimste zakelijke auto’s in hun klasse laat ŠKODA zien dat ruimte en design perfect samengaan. Maar ook de veiligheid wordt gegarandeerd voor de slimme assistenten. 

Meer op zoek naar een avontuurlijk design? Dan zijn de SUV modellen van ŠKODA perfect! Met veel ruimte door een praktische indeling en een natuurlijk gevoel voor veiligheid. En ook de stoere looks doen het goe en maakt deze modellen populair voor zowel zakelijk als privé gebruik. 

Wat is shortlease?

Bij shortlease lease je een auto voor een korte periode, al vanaf 1 maand. Maar een half jaar, één jaar of zelfs langr is ook mogelijk. Je betaalt een vast bedrag per maand inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Net als bij full operational, alleen dan een stuk flexibeler zoals bij verhuur.

Shortlease een ŠKODA bij EasyRent:

  • Volledig flexibele looptijden
  • Auto's en bestelwagens: jong & representatief
  • Ruime keuze
  • Transparant en betrouwbaar

Wilt u een ŠKODA shortleasen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. EasyRent heeft een uitgebreide keuze in de modellen van ŠKODA. Zoals de betaalbare en praktische ŠKODA Citigo, de ŠKODA Fabia Combi, de sportieve middenklasser ŠKODA Scala, de ruimste middenklasser in zijn categorie de ŠKODA Octavia (ook als stationwagen), zijn grote broer de ŠKODA Superb Combi en de SUV ŠKODA Karoq.

Rij met EasyRent altijd in jonge auto's, en met onze eigen BerijdersDesk gaat u altijd veilig op pad. 

Wil je weten of je gewenste auto beschikbaar is? Of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.
ŠKODA Citigo
ŠKODA Citigo
Vanaf €366,- per maand
ŠKODA Fabia
ŠKODA Fabia
Vanaf €591,- per maand
ŠKODA Fabia Combi
ŠKODA Fabia Combi
Vanaf €579,- per maand
ŠKODA Superb Combi
ŠKODA Superb Combi
Vanaf €930,- per maand
ŠKODA Karoq
ŠKODA Karoq
Vanaf €930,- per maand
ŠKODA Kodiaq
ŠKODA Kodiaq
Vanaf €1017,- per maand