SEAT Shortlease

SEAT is jong en uniek, gekenmerkt door sportiviteit. Daarnaast is SEAT ook een populiar merk met frisse en innovatieve designs, verzekerd van veiligheid door een combinatie van Spaanse en Duitse technieken.  

Shortlease? Wat is dat?

Zakelijk shortleasen is de perfecte combinatie tussen verhuur en full operational lease. Je kiest ervoor om voor een korte periode van bijvoorbeeld 1 maand, half jaar, één jaar of zelfs langer een auto te leasen. Je bent flexibel net zoals bij verhuur maar geniet tegelijkertijd van de voordelen van Full Operational Lease, denk hierbij aan een vast maandbedrag inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud.  

Shortleasen bij EasyRent:

  • Flexibel inzetbare looptijd
  • Jong gebruikte en moderne auto's en busjes
  • Vele merken en modellen
  • Transparant en betrouwbaar

Een SEAT shortleasen? Kies EasyRent! 
We hebben een uitgebreide keuze in de modellen van SEAT. Zoals de economische en voordelige SEAT Mii, de SEAT Ibiza, de ideale middenklasser SEAT Leon (ook als stationwagen), de SEAT Alhambra voor 7 personen en de SUV’s SEAT Arona en de SEAT Ateca.

Je rijdt bij EasyRent altijd in een jong gebruikte, veilige auto. Mocht er toch iets gebeuren? Onze BerijdersDesk staat u 24/7 bij, wel zo'n fijn gevoel.Wil je weten of je gewenste auto beschikbaar is? Of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SEAT Mii
SEAT Mii
Vanaf €366,- per maand
SEAT Ibiza
SEAT Ibiza
Vanaf €510,- per maand
SEAT Leon
SEAT Leon
Vanaf €579,- per maand
SEAT Arona
SEAT Arona
Vanaf €684,- per maand
SEAT Ateca
Vanaf €930,- per maand